noscript

Építőanyagok

Építőanyag

Fedezd fel a legújabb építkezési és felújítási megoldásokat! Cégünk teljes körű kínálattal vár, hogy könnyedén megvalósítsd álmaid otthonát. Képzett értékesítő kollégáink segítségével könnyen eligazodhatsz a különféle technológiák és anyagok között, így garantáltan megtalálod a számodra tökéletes megoldást. Legyen szó vasanyagról, alapozáshoz, vakoláshoz vagy burkoláshoz szükséges anyagokról, készletünkön szinte mindent megtalálsz, ellenkező esetben a lehető legrövidebb időn belül beszerezzük számodra. Látogass el hozzánk és kezd el álmaid otthonának megvalósítását még ma. Kínálatunkról érdeklődj személyesen telephelyünkön vagy elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre!

Falazóanyagok

 

Vakolatok, habarcsok

 

Nemesvakolatok

   

Szigetelőanyagok

   

Tetőfedő anyagok

Kéményrendszerek

 

RAGASZTÓK, FUGÁZÓK, SZILIKONOK

 

GIPSZKARTON ÉS TARTOZÉKAI

TÉRKÖVEK

 

TETŐABLAKOK

 

KIEGÉSZÍTŐ ANYAGOK 

Betonacél, vashálók

A hegesztett síkháló minden építkezés nélkülözhetetlen eleme. Többféleképpen nevezik az építőiparban (például vasháló, betonháló, betonvas háló, síkháló vagy akár a betonacél háló, stb.). A betonháló általában kör- vagy körhöz hasonló, keresztmetszetű, bordázott felületű acélszálakból készített szimmetrikus háló. A vasbeton szerkezetek kialakításánál, a betonozás során statikai és mechanikai jellemzőket javító összetevő. További felhasználási területek: elválasztó rács, kerítés, kutyakennel.

Szóródó áruk, ömlesztett anyagok

A szóródó anyagok olyan anyagokat jelölnek, melyek szemcsés állagúak, apróbb elemekből állnak. Ezeket az anyagokat leginkább építkezések helyszínén használják fel, illetve kőműves munkák, felújítások, útépítés során. A szóródó anyagok közé tartozik a homok, a kavics, kő, kőpor, zúzott kő, illetve a sóder, amelyből építőanyag vagy kötőanyag készül. Az építőiparon kívül háztartási felhasználásra is alkalmasak, például kertbe, udvarra töltőanyagnak.

 

  Cím

  4200 Hajdúszoboszló, Bajcsy-Zs. u. 73.

  NYITVATARTÁS

  Hétfő – Péntek: 7:30 – 17:00
  Szombat: 7:30 – 12:30
  Vasárnap: ZÁRVA

  Telefonszám